Monday, May 25, 2009

Hai, sy keluarga baru Auntie Fara!

nama sy Black. actually, Auntie Fara mmg pening nak letak nama sy. Pic sy pun Auntie Fara tak nak shoot lagi. sy sakit. umur sy baru dlm 3 minggu (ini Auntie Fara main agak je.. hehehehe). semalam Auntie Fara dtg Pet Shop sy nak beli cat food utk her hedgies, Auntie Fara mmg tak suka tgk akuarium hamster kat pet shop tu. kotor dan menyeksakan spesis sy. sy kotor, kena buli, dan luka di merata tempat. keadaan sy sgt2 teruk. kurus keding. tapi warna bulus sy adalah warna idaman Auntie Fara. dia tak kisah dia tetap ambil sy. dia tetap mahukan diskaun utk keadaan sy yg teruk. dia cakap dia nak jaga sy sampai sy comel seperti Barry dan Mingming. Auntie Fara kuarantinkan sy dlm sangkar carrier, ade wheel. sejak sy jejak kaki dlm cage ni, sy tak berhenti main wheel tersebut. Auntie Fara sapukan minyak gamat kat kaki sy. Auntie Fara belum mandikan sy sbb dia risau air paip akan membuat luka sy bertambah teruk. sy sgt happy. sy takkan dibuli dan dipandang hina lagi. nanti bila sy dah comel mcm Mingming, sy suruh Auntie Fara shoot gambar sy ya. Love u all.... muahhhh

_______________________________

aku juga sudah punya sepasang hedgehog albino colour. belum lagi diberi nama. seronok bila diusik, hedgehog ini akan mendengus dan jadi bola berduri. hehehehhee

4 comments:

penanya (?) said...

bela hedgehog? cool nya?!

J u l i a 。.゜✿ said...

becareful. hedgehog pun suka gigit telinga tau..

hmm kesiannya si albino tu. semoga dia cepat sembuh !

fara ('',) said...

waah. tq ju!

fara ('',) said...

salah paham ju.
black tu hamster.
heheheh